top of page

НА ХВИЛІ НАСНАГИ ТА ТВОРЧОГО УСПІХУ

Всеукраїнський конкурс «Учитель року» - платформа самореалізації для вчителів, які прагнуть постійного творчого зростання, яким необхідне відчуття успіху. У цьому навчальному році конкурс проходить за такими номінаціями: «Історія», «Зарубіжна література», «Початкова освіта», «Образотворче мистецтво», «Хімія». Конкурсанти пройшли ряд випробувань: тестування з фахової майстерності, педагогіки та психології, виконання практичних робіт, проведення методичних практикумів та уроків, презентація навчальних проектів. Учителі Часовоярської ЗОШ І-ІІІ ст. № 17 гідно продемонстрували фахову майстерність, новаторство ідей на шляху реаліазації принципу дитиноцентризму та впровадження концепції НУШ. Призові місця посіли Раскова Г.В., Коцур Н.О., Яценко Є.М., Івлєва О.М., Торотухіна А.О..

В ході проведення вирішального випробування « Урок» педагоги школи створювали комфортні умови, моделювали ситуацію успіху для розкриття особистості учнів Іванівської ЗОШ та Часовоярської ЗОШ І-ІІІ ст. № 15.

А ви мріяли побувати в піцерії «Смайли», де першокласники готують страви з буквами, казками, письмом літер на інтегрованому уроці Коцур Н.О., яка завдяки власній харизмі подарувала учням радість пізнання?

Раскова Г.В. зацікавила різноманітністю методів та прийомів, зокрема, роботою з панбуками. Подорож з учнями сторінками роману В. Скота «Айвенго» справила незабутні враження на учнів та журі.

Детективне агенство «Конрад» під керівництвом комісара Торотухіної А.О. розслідувало кіберзлочин епохи Середньовіччя та віднаходило важливі уліки з даної справи.

На уроці хімії Яценко Є.М. під час складання ментальних карт реалізовувала підприємницьку та фінансову змістовні лінії, зацікавивши учнів професією хіміка-технолога. Мотиваційні браслети будуть нагадувати учням про нестандартний урок Яценко Є. М..

Івлєва О.М. запросила учнів в Майстерню небанальних рішень «Світлотінь». З метою аналітико-пошукової діяльності вчитель запропонувала вправи «Вдалий кадр» та «Зроби відкриття», що стимулювало здатність учнів до художньо-творчого самовираження.

Наші учителі заявили про себе як креативні, фахово компетентні та творчі особистості. Нехай кожен день приносить їм радість і задоволення від зробленого, а щирість і талант знаходять відгук у серцях вихованців. Тож, бажаємо нашим переможцям успіхів та подальших професійних перемог!

Новини
bottom of page