top of page

Профорієнтаційна робота від ХНУВС України

З метою активації проведення профорієнтації курсанти ХНУВС України організували роз’яснювальну роботу серед учнів, які зібрались в ДК м. Краматорськ, до якої долучились і учні 10-х класів Часовоярської ЗОШ І-ІІІ ступенів №17.

Представники університету поінформували школярів про умови вступу та правила подання документів до Харківського національного університету внутрішніх справ, розповіли про факультети та спеціальності, за якими готують фахівців у виші, а також про можливості подальшого працевлаштування.

Наприкінці зустрічі курсанти відповіли на численні запитання юнаків і дівчат, окреслили переваги навчання у ХНУВС. Також звернули увагу школярів на правила подання документів до підготовчого відділення, яке забезпечує якісну підготовку всіх категорій абітурієнтів до вступу в університет. Успішне проведення профорієнтаційної роботи безпосередньо пов’язане з професійною координацією курсантів керівництвом факультету!

Завершився захід яскравим виступом художньої самодіяльності від курсантів університету, що ще більше зацікавило наших учнів щодо вступу надалі в цей навчальний заклад. Отже, поєднання професійної орієнтації серед учнівської молоді та проведення професійного відбору дозволить забезпечити Національну поліцію компетентними і кваліфікованими кадрами в майбутному.

Новини
bottom of page