top of page

Їх подвиги в пам’яті вічні…

І живуть у пам’яті народу Його вірні дочки і сини, Ті, що не вернулися з походів Грізної, великої війни.

Подвиг, здійснений нашими дідами і прадідами, настільки великий, що його масштабність із часом стає лише яскравішою і помітнішою. З метою виховання в учнів почуття патріотизму та гордості за свою Батьківщину, поваги до ветеранів у рамках місячника військово-патріотичного виховання в Часовоярській ЗОШ №17 було організовано онлайн-марафон, присвячений Дню пам’яті та примирення, Дню Перемоги над нацизмом в Європі.

Розпочали марафон уроки пам’яті «Мужність і відвага крізь покоління», літературно-музейний урок «Ветерани – люди легенди», героїко-патріотична подорож «Хочу, щоб мирним був завтрашній день», на яких було висвітлено події Другої світової війни та бойовий шлях, що пройшов український народ за роки війни. Слова «1939-1945. Пам’ятаємо! Перемагаємо!» стали гаслом до онлайн виставки-панорами «Пам’ять про подвиг» та онлайн виставки-спогаду «Мій прадід-Герой».

Продовжив марафон флешмоб «Квітка пам’яті» з одночасним виготовленням червоних маків як офіційного символу відзначення Дня пам’яті та примирення.

Проведена робота по наданню практичної допомоги ветеранам та учасникам бойових дій на присадибних ділянках, посадці дерев.

Крім цього, в онлайн-режимі відбувся невеличкий концерт, Кривсун Надія та Бурховецький Гордій (11, 5А клас) заспівали пісні воєнних років. Заключною частиною марафону стала Година пам’яті, де було вшановано хвилиною мовчання пам’ять загиблих героїв, які віддали своє життя за Батьківщину.




























Новини
bottom of page