top of page

Подорож «Хай-тек»

12.03.2020р. продовжив роботу методпарад ШМО Часовоярської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №17.

Шкільне методичне об’єднання вчителів естетично-оздоровчо-технологічного циклу запросило всіх до подорожі «Хай-тек» на машині часу.

За допомогою QR-кодів учасники визначили маршрути , станції.

На зупинці «Тек від Майстра» учитель трудового навчання Котенко Віталій вразив усіх інсталяцією ялинки із інструментів, продемонстрував використання методу «Шість капелюхів» , який дозволяє сформувати повне уявлення про предмет дискусії (основою цього підходу є концепція паралельного мислення). Учасники подорожі були ознайомлені з технологією виготовлення ментальних карт як способом організації творчого мислення .

Завдяки вчителеві фізичної культури Короткій Ірині учасники були занурені в цікаву атмосферу спортивних технологій за допомогою вправ «Класики із завданнями», «Дробина», «Хрестики-нулики», «Яскраві долоньки».

Керівник ШМО Івлєва Оксана провела тренінгову вправу «Відкрий серце» для визначення нових якостей характеру сучасного вчителя.

Під час виконання практичної роботи педагоги застосували свої вміння і навички за допомогою методу фокальних об’єктів .

Учитель музичного мистецтва Ближченко Марина запросила всіх у подорож до Китаю за допомогою традиції чаювання. Вона створила приємну атмосферу медитації в колективі.

Наостанок була проведена релаксація «SMS», де кожен з учасників поділився своїми думками щодо проведеного заходу у формі відправлення SMSвідсутнім колегам.

Машина часу кожному подарувала передбачення на майбутнє.

Обмін досвідом в рамках методпараду збагатив вчителів натхненням для подальшої плідної праці.











Новини
bottom of page