top of page

Ми - за енергозбереження!

У Часовоярській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №17 з 05.11.2019р. по 10.11.2019р. був проведений Тиждень енергозбереження.

У рамках тижня організовані і проведені бесіди, години спілкування та різноманітні конкурси, під час яких діти створювали малюнки, агітплакати, листівки та виконували творчі роботи, орієнтовані на пропаганду енергозбереження й раціонального використання паливно-енергетичних ресурсів. Проведено конкурс на кращий малюнок «Енергозбереження-очима дітей» та виставка плакатів «Ми за енергозбереження!». Випущена інформаційна газета «Впровадження сучасних енергозберігаючих технологій». Цікавою була виставка літературних творів щодо пропаганди економічного споживання енергоресурсів.

Тиждень був насичений різноплановими заходами з енергозбереження, до проведення яких долучилася вся шкільна родина. Діти перейнялися важливістю питання, сформували уявлення про енергозберігаючі технології, зрозуміли необхідність дбайливого ставлення до використання енергоносіїв, розвинули навички роботи із різними джерелами інформації, уміння формулювати думку про способи економного використання електричної та теплової енергії, а також комунікативні навички під час роботи у групі, уміння дослухатися до думки інших та формулювати власну позицію.

Учні школи мають активну життєву позицію, відчувають власну причетність до загальної справи, зокрема до проблем школи, міста і всієї держави. Нове покоління виросте вже з іншими поглядами на споживання енергії. Покоління, для якого енергозбереження буде нормою життя.

Новини
bottom of page