top of page

Тренінгове заняття «Торгівля людьми: реальна ситуація та шляхи запобігання».

18 жовтня, у день, який оголошений Європейським днем боротьби з торгівлею людьми, у Часовоярській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 17 пройшли профілактичні заходи з метою просвіти та попередження торгівлі людьми. Торгівля людьми є однією з актуальних проблем сучасної України й усього світу. Жертвами сучасного рабства в усьому світі щорічно стають мільйони людей. І не можна залишатись осторонь цієї проблеми.

У класних колективах були проведені тематичні виховні години « Торгівля людьми – чому вона існує?», « Причини сучасної торгівлі людьми», « Торгівля людьми та нелегальна трудова міграція», « Протидія торгівлі людьми».

З учнями 8-10 класів за участі громадської організації « Проліска» проведено тренінгове заняття « Торгівля людьми: реальна ситуація та шляхи запобігання». Під час проведених заходів учні отримали інформацію про сучасний стан, причини, форми торгівлі людьми, етапи торгівлі, міфи та стереотипи стосовно цього питання; виконали вправи « Хто може стати жертвою торгівлі людьми», «Наслідки торгівлі людьми».

Новини
bottom of page